<link href="//fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:400,600,700" rel="stylesheet" type="text/css"/>

Obrovsky nás potěší každý váš milý e-mail nebo SMS, pečlivě pročítáme každé vaše hodnocení na Facebooku. Nabíjí nás to energií dělat pro vás „co vám na očích uvidíme". Po každé takové zprávičce máme chuť vymýšlet další témata originálních knih nebo "šperkovat“ web, aby byl pro vás ještě zábavnější. Moc vám děkujeme a pište dál :)

Lenka Mášová, e-mail, 2. listopadu 2023 (Moje jméno Nelinka MášováMilníkové karty Nelinka):
Pro svoji právě narozenou vnučku jsem koupila Milníkové karty a knihu Moje jméno. Byl to dárek, který přinesl radost, úžas a věřím, že bude na celý život. Snacha fotí malou vždy s milníkovými kartami - je to velmi praktické - ihned víme, jak velký krok naše Nelinka udělala a budeme to vědět vždy, když se na fotku podíváme. Ještě více mě nadchla kniha Moje jméno. Mohla jsem do věnování vložit svoji lásku. A už vím, že to bude první knížka, ze které budeme Nelince číst a učit ji jak se jmenuje. Překvapilo mě, jak obsáhlá kniha je - každé slovo ve jménu uvádí jedno zvířátko. A je opravdu nádherně zpracovaná. Prostě dárek na celý život - originální, užitečný. Věřím, že moje vnučka bude mít kniha ráda stejně jako já. A už se těším, až jí budu kupovat další - postupně jak bude růst:o).

Ivana Procházková, e-mail, 6. září 2023 (Moje jméno Ava Diana Monte):
Dobrý den.
Ráda bych vám z celého srdce poděkovala za dodanou knihu Moje jméno pro vnučku Avinku. Také za ochotu a vstřícnost, se kterou jste do textu krásně zakomponovali zmínku o bráškovi i slunečnicích. Tímto se kniha stala opravdu jedinečným dárkem, který, věřím, udělá stejnou radost za mořem, jako udělal mě. Určitě do budoucna zůstanu vaší věrnou zákaznicí. Jak děti porostou, je u vás z čeho vybírat. Navíc děti jsou z česko-kanadského partnerství, tak určitě využijeme do budoucna i anglické vydání knih. Potěšující byla i akce 2 za cenu 1:-). S úctou a přáním spousty spokojených zákazníků.

Hana Mikulcová, e-mail, 3. srpna 2023 (Kája ve sportovní říši):
Dobrý den, knížka dorazila už dnes a musím moc poděkovat nejen za rychlost, ale i za to jak vypadá - jsem doslova nadšená a doufám tedy, že bude i vnouček. Opravdu splnila nebo předčila očekávání, moc děkuju za skvělý servis:) Až bude druhý vnouček umět číst, určitě mu ji také objednám. Přeju krásný den.

Ivana Pálková, e-mail, 1. září 2022 (Moje jméno Vashek):
Dobrý den. Chci vám z celého srdce moc a moc poděkovat za krásnou originální knihu pro vnoučka Vashíka, ze které mám obrovskou radost a věřím, že potěší i za mořem :-). Perfektní zpracování, vstřícnost a rychlé doručení. Určitě do budoucna některou z vašich dalších nabídek využiji a s radostí vás doporučuji dál :-D. S pozdravem a přáním spousty dalších spokojených zákazníků

Jana Rieznerová , e-mail , 12. ledna 2022 (Janiččiny prázdninové trampoty):
Vážení spolutvůrci krásné knížky Janiččiny prázdninové trampoty. Děkuji Vám za pěkné příběhy a nesmírně se budu těšit na 6.4. 2022 až předám knížku Janičce. Je úžasné, že vůbec někdo s tímto nápadem přišel. Děti v době mobilů a tabletů jen stěží sahají po knížce. Učitelé českého jazyka jim zadávají přečíst alespoň jednu knihu za měsíc, ale to je dle mého mínění málo. Já jsem o Vánocích darovala dvě knihy vnukovi a vnučce Haničce. Má dcera vše obstarala. Při rozbalování knížek vnučka úplně vykřikla, že to není možné a velice se těšila do školy, jak knížku ukáže paní učitelce. Přečetla ji jedním dechem o prázdninách a mobil šel stranou. Proto jsem si Vás našla a poprosila o knížku pro vnučku Janičku. Ještě jednou děkuji.

Alena Vandová, Facebook, 16. listopadu 2021 (Kentík a dračí mládě):
Dobrý den, děkuji za rychlé jednání a dodání. Knížka je nádherná. Těším se, až ji budeme s vnukem číst. Ještě jednou děkuji za originální dárek.

Kristýna Chaloupková, Facebook, 22. října 2021 (Laurinka a zatoulané koťátko):
Akorát dorazila knížka, kterou máme jako dárek a už se nemůžu dočkat, až ji předáme????. Je krásná ❤️. A přišla neuvěřitelně rychle. Určitě doporučuji.

Jana Zitková , e-mail , 25. března 2021 (Elen na dvoře Rudolfa II.):
Dobré poledne, dnes mi došla zásilka, kniha pro Elenku. Pevně zabaleno, vše v pořádku. Dívala jsem se letmo, na první strany s přáním a fotkami. Moc pěkné jste si s tím pohráli, je opravdu moc pěkná a té naší malé - velké slečně udělá radost. Také Vám moc děkuji za velmi osobní přístup a péči o zákazníka.

Ema Ševčíková, off-line chat , 10. prosince 2020 (Peťula a ztracené koťátko):
Dobrý den. Mockrát Vám děkuji za nádhernou knížku. Peťa a koťátko. Během 4 dnů byla kniha doma. Příjemný rozhovor s paní po telefonu o detailech v knize. Vřele doporučuji. Ještě jednou děkuji, udělali jste mně velikou radost.

Barbora Skoupilová, Facebook, 10. prosince 2020 (Vilík v pravěku, Viki objevuje planety, Vivi ve vílím království):
Dnes doručený tři knihy pro moje vnoučata. Komunikace bezproblémová, velmi vstřícná při doplnění údajů, dodání bleskové. Už jsem stačila přečíst jednu z knih a musím říct, že jsem nadšená, věřím, že děti budou mít velkou radost, vždyť je kniha o nich a zůstane pomátkou i s věnování pro jejich děti. Děkuji moc, vřele doporučuji všem, kdo chtějí originální dárek.

Věra Seberová, Facebook, 9. prosince 2020 (Vendulka a tajemný deštník, Dobrodružný den pirátky Váji):
Neskutečné. V předvánočním shonu, mi volala paní na doladění detailů. S úsměvem na tváři řešila naše požadavky. Měla jsem pocit, že knihy řeší, tak jak by je řešila pro své vlastní děti. Zakázka přišla obratem a dokonale zabalená. Moc děkujeme, knihy jsou překrásné.

Marta Jeřábková, SMS , 8. prosince 2020 (Matilda a šťastný pejsek):
Dobrý den, dnes jsem si vyzvedla dárek pro vnučku knihu od Vás. Hned píši, při otevření a prohlédnutí mě zachvátila vlna emocí a pláče a myslím, že to bude pro vnučku nejhezčí dárek, ke kterému se bude vracet. Díky moc.

Kateřina Bartová, e-mail , 16. listopadu 2020 (Martínek, Mareček a opravdoví dinosauři):
Dobrý den, moc vám děkujeme za krásnou knížku. Teď dorazila.

Martina Šoralová, Facebook, 4. listopadu 2020 (Dobrodružný den piráta Sebíka):
Přidávám se ke kladným hodnocením knihy. Přišla skvělá kniha, která potěšila nejenom chlapečka, kterému byla objednána, ale i všem, kdo ji otevřel. Je to úžasná památka, velmi osobní dárek pro nejmenší ❤. Mnohokrát děkuji a přeji spoustu dalších spokojených zákazníků ????

Lenka Šmolková, e-mail , 2. listopadu 2020 (Viktorek u babičky na dvorku):
Dobrý den.
Děkuji mockrát. Knížka je tak nádherná. Obrázky, kvalitní papír, i příběh..... jdu číst. Těším se na básničky v knížce, až knížku Viktorek dostane, tak už si jí určitě nepřečtu.;-) Nebydlí u nás. :-) Děkuji ještě jednou a přeji v této nelehké době, ať se Vám všem corona vyhýbá a jste zdraví a ať toto krásné podnikání tuto těžkou dobu přežije. Děkuji Lenka

Emílie Panáčková, e-mail , 10. září 2020 (Báječný den víly Emily):
Dobrý den, moc děkuju za nádhernou originální knížku, kterou jsem objednala pro svou vnučku. Je mnohem krásnější, než jsem si představovala a samolepky uvnitř jsou milé překvapení. Mám velkou radost i z velmi rychlého dodání. Bude to krásný dárek.
S pozdravem Panáčková Emílie

Dana Sobotová, e-mail, 10. září 2020 (Lukáškovy prázdninové příhody, Báječný den víly Nikolky):
Paní Urbánková,
moc děkuji, obě knížky jsou nádherné!???? Už se nemohu dočkat, až je děti dostanou!???? I dodání je super rychlé, děkujeme! Určitě vás doporučím dál.
S pozdravem a přáním krásného dne
Dana Sobotová

Bára Grunwaldová, Facebook, 9. září 2020 (Eliška a tajemný deštník):
Velmi rychle jednání, ověření jména, které mě telefon napsal bez háčku a já si nevšimla. Za mě na 1*. Moc děkuji, knížka krásná ????

Věrka Svěchotová, Facebook, 9. září 2020 (Verunka a zatoulané koťátko):
Právě nám dorazila úžasná knížka. Dost jsem si toho navymýšlela navíc. Na mé otázky, jsem dostala bleskové odpovědi. Moc si vážím velké ochoty, s kterou nám byla upravena i ilustrace a text. Dodání bylo také neuvěřitelně rychlé. Určitě Vás budu všem vřele doporučovat. Děkuji moc a přeji mnoho úspěchů! Není moc lidí, kteří by svou práci odváděli s takovou ochotou a laskavostí ????????????

Eliška Opočenská, Facebook, 9. září 2020 (Elča a zázračný kůň):
Chvilku jsem váhala, nakonec objednala, včera přišla...Jsem nadšená, snad bude i dcera, k 8. narozeninám.

Kateřina Halamová, Facebook, 25. srpna 2020 (Kubíkova cesta vesmírem):
Nádherná knížka s pěknými ilustracemi. Rychlé dodání a dobrá komunikace. Myslím, že to bude super dárek????

Pavla Zolová , e-mail , 12. srpna 2020 (Moje jméno Dorotka):
Dobrý den,
moc ráda bych Vám poděkovala za nádhernou knížku pro naší neteřinku, která mi dnes přišla a nyní jsem ji se slzou v oku dočetla. Absolutně předčila naše očekávání, je úžasná.. Myslím, že ne sice teď, ale v budoucnu, až si bude Dorinka číst s rodiči knížky, bude tato její nejoblíbenější.. pro mě by každopádně byla.
Krásná práce, moc děkuji.

Šárka Padererová , e-mail , 8. července 2020 (Zuzanka a tajemný deštník, Klárka objevuje panety):
Zákazník napsal k objednávce poznámku: Děkuji za Vaše knížky a širokou nabídku. Nakonec jsem dala přednost vám před levnější konkurencí (např. modryslon.cz) a to hlavně na základě zkušeností blízkých. Jen doporučuji dobírku i u částek nad 1 000 Kč, pokud to je možné. Držíme palce a těšíme se na knížky :-).

Adela Balestra , SMS , 8. června 2019 (Dénys v pravěku):
Dobry vecer pani Urbankova, jen jsem Vam chtela podekovat za rychle doruceni knizky! Dnes prisla, Denyskovi jsem ji predala a udelala velkou radost! Moc diky.

Václav Mohelník, e-mail, 14. února 2020 (Patrik a tajemná zvířátka):
Dobrý den,
obyčejně to po objednání zboží na internetu nedělám (vlastně je to poprvé), ale musím vám pochválit perfektní celý proces zhotovení knížky.
Web máte jednoduchý a přehledný, objednání bezproblémové, odpověď na dotaz odpovězen velice rychle a za 30 hodin od objednání máme knížku doma. Perfektní.
Určitě jsme u Vás neobjednali naposledy :).
Děkuji a přeji příjemný zbytek dne.

Ivana Ševká, Facebook, 15. ledna 2020 (Bruníkovo odvážné přání (s tričkem)):
Dneska dorazila kniha ???? je teda nádherná! Opravdu top. Moc děkujeme.

Romana Prchlíková, e-mail, 7. ledna 2020 (Lukyho cesta vesmírem):
Dobrý den, dnes mi byla doručena objednaná kniha a já bych vám chtěla poděkovat nejen za neuvěřitelně rychlé vyřízení mé objednávky, ale i za překrásné zpracování knihy a navíc za přiložený certifikát. Kniha ve všem předčila mé očekávání, je opravdu nádherná. Přeji vám i všem spolupracovníkům hodně úspěchů a ocenění a neutuchající nadšení ve Vaši práci a krásné dny po celý tento rok a ještě jednou velké poděkování.

Veronika Rambousková, Facebook, 7. ledna 2020 (Vašík a opravdoví dinosauři):
Chtěla bych Vám moc poděkovat. Právě jsme dočetli knihu Vašík a opravdoví dinosauři, kterou můj pětiletý Vašík dostal od Ježíška. Úžasné, dokonalé. Bezvadně napsáno, všemu krásně rozumněl. Vtipné i napínavé, hltal každé mé slovo a přečetli jsme ji za dva večery. Ty vykulené oči a úžas, když zjistil, že je kniha o něm, byly dodatečným dárkem pro mě. Děkuji a já jdu vybírat další.

Marta Klimková, e-mail, 3. ledna 2020 (Tomáš a opravdoví dinosauři):
Dobrý den. Kniha dnes v pořádku dorazila je moc pěkná, už se nemůžu dočkat až si ji můj syn Tomášek o narozeninách rozbalí. Moc děkuji.

Marta Boučková, SMS, 19. prosince 2019 (Oskárek v čarovném lese, Olinka a šťastný pejsek , Zorinka a milé koťátko , Sašenka a zázračný kůň):
Dobrý den, dnes mi dorazily od Vás knížky. Je to moc pěkné. Mám z toho opravdu radost. Skvělá práce. Děkuji a přeji pěkné svátky.

Zuzana Dokoupilová, e-mail, 17. prosince 2019 (Eliška a zázračný kůň , Báječný den závodníka Kubíčka):
Dobrý den, včera mi došly knížky pro moje dvě krásná vnoučata, jsem nadšená. Jedním slovem úžasné. Už se těším, jak uvidíme s dědečkem jejich překvapené a světélkující očička u vánočního stromečku. Moc Vám děkuji a děkuji své kamarádce, která mi o vašich knížkách řekla. Krásné Vánoční svátky a hodně zdraví v tom novém roce 2020.

Barbora Olšáková, e-mail, 13. prosince 2019 (Felik v čarovném lese, Alex ve městě budoucnosti):
Dobrý den, paní Urbánková, zrovna jsem dostala zprávu od maminky, že knížky společně se spoustou dalších věcí dorazily. Všechno je úchvatné a moc Vám za vše děkuji! Chválím Vás a Vaši práci kudy chodím a předávám tipy svým přátelům na opravdu originální dárky :-) Těším se na rodost našich neteří a synovců u stromečku z Vašich knížek a přeji Vám krásné a klidné Vánoce a do roku 2020 jen zdraví a mnoho vydaných knih. Se srdečným pozdravem, Barbora Olšáková ps: nesmírně se těším, až knížečky jednou objednám i svým dětem!!!

Marta Petrová, e-mail, 13. prosince 2019 (Moje jméno Paula G., Moje jméno Metoděj P.):
Dobrý den, dnes mi přišly přenádherné knížečky s krásnými obrázky a už se moc těším, až si z nich s dětmi budeme číst. Chci vám moc poděkovat, že jste mi vyšli vstříc s obrázky k písmenkům pro bilingvní neteř, přestože jsem to pak v objednávce zapomněla znovu zmínit. Vaše práce je super, je to skvělý nápad, určitě jsem neobjednala naposledy! Hodnocení na fb napíšu až po Ježíšku, chci, aby to bylo překvapení i pro moji sestru. Určitě vás ale už teď pochválím, kudy chodím, alespoň ústně :-) Držím palce, ať všechny objednávky do Vánoc stihnete odbavit, přeji hezký adventní čas, klidné Vánoce a mnoho spokojených zákazníků i vaši osobní spokojenost v novém roce! S úctou Marta Petrová

Romana Prchlíková, Facebook, 10. prosince 2019 (Vanesska na táboře, Sebík v pravěku):
Knížky dnes dorazily a jsou boží!!! ????

B. Olšonská, e-mail, 6. prosince 2019 (Pohádkový den princezny Eminky):
Dobrý den, paní Urbánková, v pondělí jsme spolu komunikovaly ohledně knihy pro naši Eminku a UŽ dnes kniha dorazila na adresu. Na adrese bohužel nejsem já, ale mí rodiče, od kterých mám zprávu a pár fotek ukázkou a hned Vám musím napsat. Už první strany, které mi maminka poslala mě dohnaly k slzám a dojetí!!! Kniha vypadá moc pěkně a nesmírně se těším na radost co bude ještě pod stromečkem. Moc Vám děkuji za dobře odvedenou práce a za to, že na trhu děláte něco originálního!!! Krásný a klidný den
ps.: recenzi ráda brzo napíši i na Váš FB profil:-) A dost pravděpodobně budu o víkendu dělat další objednávku knížeček pro partenrovy synovce :-)

I. Mandarová, e-mail, 5. prosince 2019 (Kubík a Terka na dvoře Rudolfa II.):
Dobrý den, knížka dorazila a je úžasná!!! Jsem opravdu nadšená, myslím, že děti budou zírat. (a nejen oni ????) Nevydržela jsem to a zhltla ji dnes v práci, myslela jsem, že jen nakouknu, ale nedalo mi to a přečetla jsem ji celou. Na začátku jsem si říkala, jestli už na ni nejsou děti velké, ale pak jak se příběh rozvinul a došlo na luštění šifry, jsem si úplně dovedla představit, jak to bude děsně bavit. Ještě jednou moc děkuji za veškeré provedené úpravy textu i ilustrací, za bleskové dodání a příjemnou komunikaci. Budu vás všude velebit až do nebe a doporučovat! Díky za fantastický dárek a přeji krásný advent a plno zákazníků spokojených tak, jak jsem spokojená já.

Marika Tschernayová, e-mail, 25. listopadu 2019 (Bianka a zázračný kůň):
Dobrý den,dnes dorazila knížka a jsem nadšená ???????????? Doufám že dcerka na tom bude stejně, až ji o Štědrý den rozbalí. Mockrát děkuji ???? Přeji hezký den.

Jana Vodehnalová, SMS, 23. října 2019 (Eliška a tajemný deštník):
Dobry vecer, moc dekuji za knihu. Je nadherna a hlavne ta rychlost dodani? Dechberouci.

Miroslav Houštecký, Facebook, 23. října 2019 (Kubíkova cesta vesmírem):
Miroslav Houštecký doporučuje stránku Originální Knihy: „Dnes dorazila knížka cesta vesmírem jedním slovem nádherná. Krásný dárek naprosto originální.

Lucie Šlégrová, Facebook, 22. října 2019 (Kristýnka a zázračný kůň):
Lucie Šlégrová doporučuje stránku Originální Knihy: „Dnes nám přišla originální kniha se jménem a dějem o naší holčičce. Jestli někdo váháte nad koupí této knihy, tak přestaňte usedněte k počítači a knihu si objednejte. Je to něco úžasného, fascinujícího a dokonalého. Myslim, že originálnější dárek jsem nemohla vybrat. Nejraději bych ho předala hned, protože věřím, že z něj bude ohromná radost, ale vydržím to do těch Vánoc. Sice se nebudu moc dočkat, ale dokážu to. Timto moc a moc děkuji a přeji mnoho úspěchů a dalších nápadů při psaní nových příběhů. Jste úžasní ???????????????? Kristýnka s maminkou.❤️❤️

Dana Růžičková, e-mail, 22. října 2019 (Kubíček a opravdoví dinosauři):
Přeji hezký den, kniha dorazila v pořádku a jsem z ní nadšená, ještě jednou moc děkuji, je krásně napsaná, těším se, až ji předám synovcovi.

Iveta Maršálková, e-mail, 18. října 2019 (Izabelka a zázračný kůň):
Dobrý večer, dnes jsem vyzvedla knížku a je to Pecka! Krásně zpracovaná, úžasná, milá a určitě ne poslední objednaná knížka, Moc děkuji ještě jednou a přeji celému vašemu týmu hodně úspěchů a ať se vám daří! Jo, a taky spoustu spokojených zákazníků ????

Hana Kratochvílová, Facebook, 9. října 2019 (Jiřinka na táboře, Olinek a tajemná zvířátka):
Dobrý den, chtěla bych poděkovat za krásné knihy pro vnoučata. Určitě ty peníze stojí za to! Děkuji.

Michaela Prutilová, SMS, 7. října 2019 (Ondra a opravdoví dinosauři, Báječný den závodníka Maxíka):
Dobrý den, knížky přišly a vypadají moc pěkně, děkuji vám ;)

Iva Šulcová, e-mail, 7. října 2019 (Ondrášek a ztracené koťátko):
Dobrý den, knížka právě dorazila, je úžasná. Moc Vám děkuji, vnouček bude nadšený!

Štěpánka Pankovská, e-mail, 27. září 2019 (Amálka a kouzelný sen):
Moc děkuji za krásnou knihu. Za rychlost i kvalitu. Budu VÁS vřele doporučovat.

Zdena Česáková, e-mail, 20. září 2019 (Markétka se zvířátky na dvorku):
Dobrý den, dnes jsem od Vás obdržela osobní knížku pro mou vnučku Markétku. Moc děkuji, knížka předčila mé očekávání. SUPER!!!!!! SUPER!!!!!!!!!!!!!!!! Ještě jednou moc děkuji.

Běla Vanišová, SMS, 6. září 2019 (Moje jméno Anička Vanišová):
Dobrý den pani Urbánková, knížka dorazila v pořádku, je naprosto báječná. Děkuji za rychlou dodávku a určitě ještě znovu využiji pro své dcery. Přeji pěkný den.

Jarka Žilková, e-mail, 23. srpna 2019 (Moje jméno Adam Sehnal):
Dobrý den, dnes přišla knížka Moje jméno pro Adámka. Chci vám poděkovat za neuveřitelnou rychlost. A hlavně za tu nádheru!! Kniha je neodolatelná! Plná krásných básniček a nádherných obrázků! Všichni utírali oči dojetím, když jsem předčitala :-) Nečekali jsme tak kvalitně zpracovanou knihu. No prostě jste úžasní. Děkuji vám, určitě doporučím známým a už teď mám plán na další objednávku ;-)

Pavlína Táborová, Facebook, 23. června 2019 (Mareček a opravdoví dinosauři):
Super knížky i skvělé jednání a rychlé dodání ????????❤️

Hana Lužná, e-mail, 13. června 2019 (František v době ledové):
Dobrý den,kniha dorazila, je nádherná, perfektní práce. Jsem velmi spokojena. Mnohokrát děkuji, určitě se k Vám ráda vrátím.

Zuzana Beková, e-mail, 21. května 2019 (Moje jméno Klárka, Báječný den víly Karolínky):
Dobrý den, chtěla bych vám poděkovat za knížky, jsou dokonalé. Úplně mě to dostalo ❤️ Jsou obě úžasné ????

Aneta Husková, SMS, 5. března 2019 (Pohádkový den rytíře Vilémka, Hrníček Vilémek):
Dobrý den, chtěla bych Vám moc poděkovat za krásnou knížečku a hrníček. Opravdu se mi moc líbí a těším se, až dárečky Vilémkovi předáme. Přeji hodně spokojených zákazniků. Krasný den.

Markéta Němcová, e-mail, 4. března 2019 (Moje jméno Pavlík Němec):
Dobrý den,
velmi děkuji za krásnou knížku, určitě se bude líbit a mít u syna úspěch a také děkuji za rychlost dodání, přeji hodně spokojených zákazníků a krásný den.

Iveta Hebká, e-mail, 1. února 2019 (Moje jméno Markéta Hebká, Moje jméno Ondřej Hebký):
Dobrý den,
mockrát děkuji za pěkné knížky pro moje děti. Moc se mi líbí a věřím že to bude pro ně pěkná vzpomínka... Velice oceňuji rychlost objednávky a její doručení. Určitě vás budu doporučovat i u kamarádek co maji malé dětičky.
S pozdravem Iveta Hebká

Petra Losnová, Facebook, 1. února 2019 (Kryštůfek a pejsek popleta):
Včera dorazila knížka pro mého syna, kterou dostane ke 4. narozeninám, a byla jsem nadšená. Moc krásné zpracování a ilustrace (máme Pejska popletu) s naším Kryštůfkem v hlavní roli. Věřím, že knížka mu udělá velkou radost. Moc vám děkuji za skvělý nápad. Určitě to nebyla naše poslední koupě.

Iva Kroupová, Facebook, 29. ledna 2019 (Julinka v pravěku):
V pátek odpoledne jsme knížečku objednali a dneska (úterý) už je doma a je krásná, věřím, že dceři udělá za vysvědčení velkou radost. Moc děkuji.

Veronika Zaorálková, e-mail, 18. prosince 2018 (Pohádkový den princezny Adrianky):
Dobrý den. Nevím, zda je možné na tento mail o zhotovení objednávky odpovídat, ale za to nic nedám :) Včera mi kamarád vyzvedl knížku pro naši Adrianku na Vánoce... a už teď vím, že malá bude nadšená ???? Knížka předčila mé očekávání... čekala jsem že bude krásná - to ano :) ale když jsem ji četla, opravdu mě to hřálo u srdce :) Ještě jednou moc děkuji a přeji všem krásné vánoční svátky a mnoho úspěchů !!

Jana Pacovská, Chat na webu, 10. prosince 2018 (Báječný den víly Barborky):
Dobrý den, právě pošťák donesl knížku, kterou jsem si objednala pro vnučku. Když jsem si rozbalila, byla jsem dojatá. Moc se Vám povedla, je krásná. Děkuji.

Anna Kahlová, Facebook, 27. listopadu 2018 (Tobiáškova cesta vesmírem, Viktorek a opravdoví dinosauři):
Dnes jsem od Vás obdržela knížky Tobiáškova cesta vesmírem a Viktorek a opravdoví dinosauři, tři dny po objednání. Je to dárek pro vnoučata, ale sama z nich mám velkou radost, jsou ještě hezčí, než jsem doufala. Děkuji.

Martin Daníček, SMS, 26. listopadu 2018 (Dobrodružný den piráta Samička + hrníček, Pohádkový den rytíře Frederika + hrníček, Benýsek a opravdoví dinosauři + hrníček, Pohádkový den princezny Esterky + hrníček, Pohádkový den princezny Isabellky + hrníček):
Dobrý den,
knihy i hrníčky nám už dorazily v pořádku a jsou perfektní! ;)
Mockrát děkujeme za skvěle odvedenou práci i za bonusové kalendáře a záložky, jsme s výsledkem moc spokojeni.
Už se těšíme jak se budou na Vánoce líbit ;)
Tak i Vám přeji, trochu s předstihem, krásné prožití letošních svátků a ještě jednou mockrát děkuji za úžasný dárek.

Hana Dvořáková, e-mail, 13. listopadu 2018 (Barunka a tajemný deštník):
Dobrý den,
teda takovou maxi rychlost jsem vůbec nečekala... V neděli objednávka a dnes (úterý) už máme naši krásnou knížku doma. Musím se přiznat, že jsem původně chtěla objednat knížku "na míru" z úplně jiného webu a na ten Váš klikla tak nějak omylem :-) Ale HURÁ za můj omyl, protože jsem vybírala z více titulů a celkové zpracování se mi moc líbí. Knížku už jsem stihla přečíst a těším se až si ji dcera rozbalí pod stromečkem. Je dokonalá... nádherná... úžasná... Všem Všem Všem Vás moc doporučuji.

Tereza Oravcová, e-mail, 9. listopadu 2018 (Sofinka a šťastný pejsek):
Dobrý den, kniha dnes dorazila a moc bych Vám chtěla poděkovat, je užasná! Skvělý nápad, už se nemohu dočkat, až dám dceři k Vánocům. Děkuji a ať se Vám daří!
S pozdravem Tereza Oravcová

Kateřina Romanová, e-mail, 18. října 2018 (Ella v pravěku):
Dobrý den paní Urbánková, děkuji za krásnou knížku pro Ellu. Moc se mi líbí. Matyho maminka psala, že se jí nápad líbí a asi také objednají. Odkaz na Váš obchod jsem hned přeposlala také kolegyni, která koukala co mi přišlo za balíček. Má také druháčka a knížka se jí moc líbila. Ráda doporučím dále. Hezký den a věřím, že v budoucnu ještě nějakou knížku objednáme. Určitě pro mladší Natálku.

Radka Moravová, e-mail, 11. října 2018 (Moje jméno Ema):
Dobrý den, děkuji za rychlé zpracování mojí objednávky. Jsem z té knížky nadšená a doufám, že se naší vnučce bude líbit a bude jí mít na památku na celý život. Přeji Vám mnoho spokojených zákazníků.
R. Moravová

Marie Kilsová, e-mail, 2. října 2018 (Moje jméno Dorothea):
Dobrý den,
moc vám děkuju za knížku, je překrásná, skutečně :)))) Úplně mě dostala a je to velmi originální dárek.
MK

Hana Tomková, e-mail, 6. září 2018 (Daneček a opravdoví dinosauři):
Dobry den,
rada bych Vam podekovala. Rychle jednani, rychle dodani.
A hlavne uzasna knizka! Syn ji sice dostane az po novem roce, ale ja ji cetla hned, jak prisla. Skvely napad, skvely pribeh, presne knizka na uroven prvnaka, tak jak potrebuji. Uz se tesim, az ji budeme cist spolu! Prima napad jeste delat tricka, taky je pekne. Jeste lepsi detail nez tricko mi prijde malickost ke knizce, v nasem pripade kaminek od vypravy za dinosaury.
Rozsirujte sortiment! Vsude Vam delam reklamu :-) Rada bych si casem objednala i dalsi, doufam, ze budou jeste dalsi nove pribehy... Vim jak je dulezita zpetna vazba....proto pisi :-)
Spokojena zakaznice

Alena Husáková, SMS, 19. června 2018 (Honzík a tajemná zvířátka):
Dobrý večer..Chtěla jsem Vám poděkovat, ta knížka je naprosto úžasná ☺️☺️☺️ Určitě to nebude poslední knížka, kterou jsem si u Vas objednala. Děkuji

Jan Tomášek, e-mail, 5. června 2018 (Honzík v pravěku):
Dobrý den,
děkuji za zaslanou knížku. Je moc hezká, těším se až si ji sám přečtu. Už teď vidím nadšený výraz Honzíka až knížku dostane.
Děláte radost dětem i těm co knihu darují.
Ještě jednou děkuji!

Pavla Caklová, e-mail, 23. května 2018 (Terezka a kouzelný sen):
Moc děkuji za vstřícnost, zájem a rychlou a milou komunikaci, to již se dnes vidí jen málo.
Přeji krásný zbytek dne.

Mariana Vlková, e-mail, 5. března 2018 (Pepovy táborové lapálie):
Dobrý den,
moc děkuji za skvělé služby. Vůbec jsem nečekala takovou rychlost. Knížka je navíc opravdu moc krásně zpracovaná. Ještě jednou moc děkuji a přeji krásný den.

Denisa Hellerová, e-mail, 8. února 2018 (Báječný den víly Karolínky):
Dobrý den,
moc děkuji za knížku. Je opravdu nádherná, stále si ji musím prohlížet. Už se moc těším, až ji dcera bude rozbalovat.
Ještě jednou díky.

Věra Lamačová, Facebook, 15. ledna 2018 (Moje jméno Jaroslav):
Dneska nám přišla Knížka "Moje jméno" a jsem nadšena. Nejenže je opravdu skvělá, nádherně ilustrovaná, kvalitně vytištěna včetně fotky synka, ale i rychlost dodání je obdivuhodná. Výborný byl i vstřícný přístup nakladatelství, když mě "pozlobil" formulář s údaji. Moc děkuji a přeji hodně spokojených zákazníků z řad rodičů a hlavně dětí.

Marcela Brázdová, Facebook, 3. ledna 2018 (Eliška a šťastný pejsek):
Moc děkuji za pomoc při zprostředkování dárku "od Ježíška" - Eliška a štěňátko:) ... kniha je krásná a je to milá památka pro celou rodinu. Všem vaše knihy moc doporučuji.

Miluška Motalová, Facebook, 3. ledna 2018 (Pohádkový den princezny Aničky, Vašíkova kouzelná noc):
Chci vám poděkovat za úžasné knížky pro mé vnoučata, Aničku a Vašíčka. Super nápad!!! Ať se vám daří a ještě jednou díky!

Petra Kluzáková, e-mail, 20. listopad 2017 (Péťa a kamarádi ze ZOO):
Dobrý den,
kniha dnes dorazila. A je naprosto úžasná. Strašně moc moc moc moc moc vám děkuji.
S pozdravem a přáním krásného dne Petra Kluzáková

Alena Kodýdková, SMS, 14. listopad 2017 (Moje jméno Isabella, Moje jméno Ríša):
Dobry den, dneska mi prisel balicek a dlouho me nic tak nedojalo. Ani slovem nemuzu vyjadrit,jak jsem nadsena. Rozhodne Vas budu doporucovat i znamym. Velke diky Vam vsem,co se na tak nadhernych knizkach podilite. Jste fakt uzasni. Tak, jdu si otrit vlhke oko a knizky zabalit. Krasny zbytek dne. Nadsena zakaznice Alena Kodydkova

Jana Ostrá, e-mail, 13. listopad 2017 (Kuba v pravěku):
Dobrý den,
právě jsem dočetla knihu, a mohu říct, že je fantastická. Už se těším, až ji po Vánocích Kubovi předáme. Netušila jsem vůbec, že s pár údaji o osobě, která figuruje jako hlavní aktér příběhu, se dá tak zajímavě pracovat a sestavit poměrně věrohodný příběh. Jsem přesvědčena, že vnuk Jakub bude nadšen a vážně uvažuji i o dalším titulu do budoucna. Je to nevšední dárek plný fantazie a napětí.
P.S. Rozeslala jsem s nadšením odkazy mým známým a kamarádkám jako zajímavý nápad vánočního dárku.

Helena Janková, e-mail, 3. listopad 2017 (Karolínka a přáníčkové hvězdy, Nelinka a kouzelný sen):
Dobrý den,
Knížky dorazily a jsou bezva. Moc děkuji a doporučuji kudy chodím.

Bára Veselková, SMS, 3. listopad 2017 (Laurinka se zvířátky na dvorku):
Dobrý den, dnes nám přišla knížka, chtěla bych moc poděkovat. Knížka je opravdu nádherná. Mějte se hezky :)

Ivana Jiránková, e-mail, 1. listopad 2017 (Báječný den závodníka Tomíka, Dobrodružný den piráta Matýska):
Dobrý večer,
dnes jsem dostala objednané knihy. Když jsem si přečetla knihu pro vnoučka Dobrodružství piráta Matěje, moc se mi líbila, je úžasná, tak osobní. Bude mít památku od babí a dědy napořád a vždy si na nás vzpomene, když ji otevře.
Tak moc diky. Příští rok v červnu si objednám ještě pro moji vnučku také knihu. Hodně úspěchů a krásných dní.

Nikola Kinzlová, Facebook, 20. říjen 2017 (Báječný den závodníka Rudíka, Natálka a kouzelný sen, Laurinka a přáníčkové hvězdy):
Rychlost dodání neuvěřitelná, a ta nádhera v podobě knih. Už teď se nemůžu dočkat Štědrého dne, kdy je naše děti naleznou pod stromečkem. Úspěch budou mít 100%.

Veronika Theliel, Facebook, 18. říjen 2017:
Pokud by chtěl někdo pro své menší děti, menší vnoučky, apod. skutečně originální dárek, tak tyto knihy (a k tomu bloky) musím jen a jen doporučit. Mám vyzkoušeno a říkám, že jsem nadšená. Krásné provedení, v knize je věnování, může tam být vložená fotka, opravdu udělané na míru konkrétnímu malému špuntíkovi. Úžasná památka, která se vyplatí i za ty peníze. Vřele doporučuju.

Renata Červenková, SMS, 17. říjen 2017:
Dobry den chci vam moc podekovat za dnesni doruceni knizky v patek 13.10. se nam magdalenka narodila a dnes jede domu z porodnice a knizka je tu ???? jste opravdu spolehliva firma stastna babicka

Markéta Motlová, e-mail, 4. říjen 2017:
Dobrý den, chci Vám poděkovat za knížku pro Terezku, vše se vydařilo a knížka měla úspěch:-) Doufám, že až Terezka povyroste bude si jí s chutí číst sama. Mnohokrát Vám děkuji a přeji úspěchy nejen v radosti, kterou rozdáváte:-)

Petra Havránková Döllingová, Facebook, 20. září 2017:
Dnes nám přišly dvě knihy Báječný den víly a Pohádkový den rytíře a jedna je hezčí než druhá. Syn zatím viděl jen tu pro neteř a už jsem ji musela číst několikrát, jak byl nadšení z toho, že knížka je o ní. Tak co teprve až budeme číst knížku o něm :-). Už se moc těším až je děti dostanou. A ještě bych moc chtěla poděkovat za skvělý přístup a ochotu provést nestandardní úpravu.

Soňa Hanáková, Facebook, 20. září 2017:
Velice moc děkuji,za krásnou knížku,super komunikaci a rychlost dodání. Moc se těším na Adélčiny narozeniny a její reakci.

Pavla Váchová, Facebook, 30. srpen 2017:
Kniha mi dnes dorazila a je super. Určitě všem doporučuji. Profesionální domluva a rychlé dodání. Nemám co vytknout. Určitě to nebyl poslední nákup.

Martina Bohumínská, SMS, 14. srpen 2017:
Děkuji za superrychlé vyrobení a dodání. Knížka je krásná.

Veronika Kopečná, Facebook, 10. srpen 2017:
Ještě jednou moc děkujeme za překrásnou knihu, kterou jsme u Vás vyhráli. Teď má dcera knihu nejen o sobě, ale i o své nejlepší kamarádce a celé naší rodince. Asi zařídila přáníčková hvězda ⭐????

Petra Fránová, e-mail, 20. červenec 2017:
Dobrý den, v pátek nám pro dceru dorazila knížka Moje jméno. Mockrát vám za ní děkuji, je opravdu nádherná. Hrozně se nám dospělým líbí. Babička u ní dokonce slzela. Teď už jen musíme počkat, jak se na ní bude tvářit oslavenec, až jí knížku předáme. Snad z ní bude mít stejnou radost jako my. Uvažovala jsem, že nechám udělat knihy dvě, rovnou i pro neteř, ale byla jsem trochu opatrná. Jak to ale teď vidím, tak nebyl žádný důvod k obavám, protože kniha je super.
Teď bych měla ještě dotaz. Dcera je Anna Fránová a neteř Aneta Fránová. Mají tedy hodně podobná jména a stejné příjmení. Až knihu objednám i pro neteř, bylo by možné, aby jí některá písmenka přinesla jiná zvířátka? Aby knížky nebyly moc podobné. Protože až budou holky větší, tak to budou určitě porovnávat.
Ještě jednou děkuji za nádhernou knihu.

Danuška Malá, Facebook, 18. červenec 2017:
Moc Vám děkuji za nádhernou knihu, dojetím mi tekly slzy. Myslím, že to bude dárek...

Monika Brusenbauch Meislová, e-mail, 27. červen 2017:
Dobrý den, z celého srdce děkujeme za nádherné knížky, jsou naprosto skvělé!

Veronika Harazimová, Facebook, 15. červen 2017:
Dobrý den, chtěla bych Vám moc poděkovat za velmi kvalitní a rychlé služby. Knížka je úžasná. Byla jsem s nákupem u Vás velmi spokojená a budu Vás doporučovat dál. Děkuji mnohokrát.

Michaela Maxová, Facebook, 8. červen 2017:
Chtěla bych poděkovat za rychlost a velmi milou a rychlou komunikaci. Nová knížka o víle je prostě úžasná! Krásný příběh a kouzelné ilustrace musí zaujmout každého. Krásné a kvalitně zpracované je i tričko a pexeso. Takže "děkuji" !!!!!

Jana Novotná, Facebook, 7. červen 2017:
Knížku Pohádkový den princezny jsme "vyhráli" k narozeninám vydavatele a zároveň naší nejmladší princezny. Musím říct, že nejprve jsem měla docela strach, jak na to celé bude reagovat naše starší dcera, protože koupit bychom si tuto knihu nemohli dovolit. Starší nakonec dostala taky "roli" v příběhu ještě spolu s další kamarádkou a tak, když jsem začala knížku doma číst, pokojíčkem se ozývalo z obou stran jen: "to je jako já - jako my - jako u nás ... ". Starší si vybrala na obrázku, která ze tří kamarádek je ona a která je sousedovic a obě dcerky s nadšením poslouchají. Knížku máme doma týden a už jsme ji četly několikrát, což je momentálně veliký úspěch, protože před spaním u nás teď frčí encyklopedie a na pohádky nezbývá čas :).
Knížka je graficky velmi mile zpracovaná a je to opravdu knížka pro konkrétního človíčka. Osobně, kdybych na to měla, hned nějakou vyberu nejen pro starší dceru, ale i dalším dětem v rodině. Myslím si, že se tato knížečka bude u nás číst ještě dlouho pořád dokola. DĚKUJEME.

Bětka Raichlová, Facebook, 2. červen 2017:
Dorazil mi dárek ve formě hrníčku. Je krásný, moc děkuji!

Růžena Pacholiková. e-mail, 17. květen 2017:
Dobrý den paní Urbánková, chtěla bych vám poděkovat za úžasný servis ohledně objednávky knihy.Dnes byla v pořádku dodána, je krásná a moc se těším na reakci dětí a hlavně vnučky. Kolegyně ze záchranky byly také nadšené, a časem bude o knihu zájem...
Ještě jednou děkuji za rychlost.

Zuzka Vomelová, Facebook, 18. duben 2017:
Děkuji za superrychlé dodání knihy pro naší dceru Terezku. Doufám, že z ní bude nadšená stejně jako jsem já

Marcela Myslíková, SMS, 24. březen 2017:
Dobrý den paní Urbánková, kniha pro Terezku dnes dorazila a moc se mi líbí! Děkuji, jsem ráda, že ji mohu díky Vám při oslavě předat. Hezké dny.

Romana Cidlinská, Facebook, 21. únor 2017:
Dnes mi přišla kniha pro syna a hrnečky pro kamarádky a jsem nadšená! Moc děkuji za rychlé dodání a perfektní zpracování.

Romana Černá, Facebook, 10. únor 2017:
Knížečka dorazila bleskurychle! Komunikace s paní po sms, doladění detailu vynikající, příjemné, milé! Knížka nádherná, dokonalá, luxusní! Nemám co vytknout ???? mohu jen chválit! Paní Mirka Urbánková... pane vedoucí chtělo by to nějaké odměny pro tak kvalitní zaměstnankyni.

Alena Šreflová, Facebook, 28. prosinec 2016:
Moc ráda bych poděkovala zejména paní Urbánkové, díky ní jsem stihla překvapení pod stromeček. Už od začátku listopadu jsem jí chuděru "uháněla", kdy bude k ispozici knížka Moje jméno. Sama mi v půli prosince napsala, že už to s programátory doladili a já si mohu objednat. ČP mi ji dokonce doručila v sobotu před Štědrým dnem. Chválím jak samotnou knížku, tak i její provedení a hlavně dokonalý servis. Určitě to nebyla má poslední objednávka a budu Vás doporučovat jak budu moci! Děkuji!

Dita Vejnárková, e-mail, 20. prosinec 2016:
Dobrý den paní Urbánková, knížky v pátek dorazily a jsou opravdu bezvadné! :-) Ještě jednou děkuji za vstřícný a osobní přístup a přeji Vám hezké svátky.

Jana Sedlářová, Facebook, 1. prosinec 2016:
Knížky jsou nádherné a perfektně sedí na naše holky, doufám, že z nich budou stejně nadšené, jako já, hned jsem se pochlubila kamarádkám na FB a zařídila Vám minimálně 2 nové objednávky :)
A rychlost dodání neuvěřitelná! 1*

Klára Chroustová, Facebook, 8. listopad 2016:
Dnes jsem si vyzvedla knihu pro naši malou princeznu a jsem nadšená! Kniha dorazila rychlosti blesku, ale hlavně je nádherně zpracovaná a každý malý čtenář by ji měl mít ve své knihovně! Moc děkujeme, určitě udělá pod stromečkem velikou radost!

Kateřina Přibylová, e-mail, 16. září 2016:
Dobrý den paní Urbánková, chtěla jsem Vám moc poděkovat, kniha dnes došla a je naprosto úžasná:) A děkuji za rychlé dodání, budu vřele doporučovat. Pěkný zbytek dne.

Karolína Kvaková, Facebook, 15. září 2016:
Dnes jsme obdrželi knihu Pohádkový den princezny Klaudinky a moc se nám líbí. Je krásně ilustrovaná, ušitá dceři na míru, kvalitně svázaná a prostě úžasná. Chválíme také moc příjemné jednání, ochotu a také rychlost zpracování a dodání - objednali jsme v úterý a ve čtvrtek byla doma.

Karolína Kvaková, e-mail, 15. září 2016:
Dobrý den, zásilka nám již byla doručena. Ani nevíte, jak se nám líbí! Je to moc krásné!!! Určitě vás budeme všem známým doporučovat, kvůli vaší vstřícnosti, ochotě, rychlosti a samozřejmě kvůli krásné knize. Děkuji moc.

Jarmila Doleželová, SMS, 14. září 2016:
Dobry den pani Urbánková!! Dekuji za krasne knizky, ze expresni rychlost dodani a jeste i dodani do domu!! Verim, ze jeste udelam objednavku. At se dari!

Alena Pyciak, SMS, 29. srpen 2016:
Dobrý den paní Urbánková. Právě jsem si vyzvedla na poště balíček od vás a jsem unesena! Moc vám děkuji za perfektní obchod. Příjemné jednání. A v neposlední řadě za nádhernou knihu s tričkem pro mou dceru. Velice milé jsou i dárečky od vás. Moc děkuji a někdy brzy zase na shledanou. Krásný podvečer.

Dana Provazníková, Facebook, 26. srpen 2016:
Objednali jsme pro synka knihu Pohádkový den rytíře... Je nádherná a přišla bleskovou rychlostí. Moc děkuji - i za milou komunikaci. Originální kniha je překrásný dárek - všem mohu jen DOPORUČIT !

Prohlédněte si všechna naše hodnocení na Facebooku.